O nama

Krešimir Zubčić

Generalni manager

U managerskim vodama zaplovio je kako bi bio podrška dugogodišnjem prijatelju. Krešo je inače nekadašnji vaterpolist, a u sportu je naučio disciplinu koja mu danas olakšava posao managera.

Ekipa s kojom je sve moguće.

TOŠ kavana i slastičarnica nalazi se u samom centru Crikvenice a nastao je prije 10 godina. Za super atmosferu pobrinut će se naši opušteni konobari koji ne poznaju izraz "smrknute face". Želimo da se svaki naš gost kod nas osjeća kao kod kuće i zato se trudimo učiniti njihov boravak u TOŠ-u ugodnim. U ponudi imamo 60-ak vrsta torti i kolača te 50-ak okusa sladoleda iz vlastite proizvodnje, a od nedavno proizvodimo svoje praline i čokolade koje dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj.

Stalno širimo svoju ponudu i stvaramo nove okuse, a danas u TOŠ-u možete birati između 60 različitih vrsta kolača i torti te 50-ak okusa sladoleda. A u   2016. godini u ponudu smo uvrstili praline i TOŠ brendirane čokolade koje planiramo ponuditi na prodajnim mjestima diljem Hrvatske. 

Kako radimo

“Koja je tajna vašeg uspjeha?” To pitanje čuli smo već puno puta, ali ne možemo se pohvaliti nekom magičnom formulom ili receptom za uspjeh. Kao, dodajte 50 grama znanja, 200 g upornosti i pomiješajte u 0,5 l čarobnog napitka za sreću. Toga nema, vjerujemo, ni u jednom poslu. Važno je voljeti ono što radiš i do kraja vjerovati u to. Mi smo krenuli bez nekog stručnog znanja o slastičarstvu, ali smo bili toliko uporni da se uspjeh jednostavno morao dogoditi. Najveća motivacija nam je zadovoljstvo gostiju.

Da bi gosti uvijek bili zadovoljni, trudimo se stalno poboljšavati recepte i zadržati kvalitetu, koristimo isključivo vrhunske sastojke i sezonsko voće. Ni nakon toliko godina ne radimo kolače i torte “od oka”. Iako možda ne izgleda tako, u slastičarstvu je važna matematika i u omjerima nema mjesta za kompromise.

Sada imamo i tri zaposlene slastičarke koje jednako predano rade svoj posao kao Marko, što nam puno olakšava proces.

Najviše uživamo u izradi tori po narudžbi jer svaku prihvatimo kao novi izazov i priliku za kreativnost. Super su nam maštovite ideje naših klijenata, ali i situacije kada izgled torte prepuste našoj mašti.

Prijavite se na naš newsletter

I primajte važne obavijesti o novim proizvodima, akcijama i događajima.